Транспортът и услугите на плажовете в Гърция поскъпват, съобщи БНР. Пътуването

...
Транспортът и услугите на плажовете в Гърция поскъпват, съобщи БНР. Пътуването
Коментари Харесай

Транспортът и услугите на плажовете в Гърция поскъпват

Транспортът и услугите на плажовете в Гърция нарастват, заяви БНР. Пътуването със аероплан до островите остава по-евтино, в сравнение с с ферибот.

Полади високите цени на горивата цената на такситата в Гърция се покачва от през днешния ден. Собствениците на транспортни компании оповестиха протестна подготвеност, в случай че от началото на идната седмица държавното управление не отстрани акциза върху горивата.

Ценита на горивата оскъпиха с 30% и цените на фериботните билети. Почти хиляда евро единствено за превоз заплаща четиричленно семейство с кола, в случай че пътува с ферибот от Атина до Родос и назад. Покачването на цената на фериботите е според от дистанцията, като нарастването да вземем за пример до Самос, Хиос и Лесбос е с 200 евро повече от предходната година.

По-скъпи са и услугите на плажа. Платените шезлонги и чадъри оферират сянка на по-висока цена. Заведенията продават напитките също по-скъпо. Безплатни остават общинските плажове, които също са добре поддържани, само че единствено с чадъри.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР